Rólam

10394114_728598923867273_4739507405660397079_n     Sziasztok

Fazekas Emese vagyok, ruhaipari mérnök, gyakorló szakember.

Már gyermekkoromban kiderült, hogy a ruházkodás az én igazi arcom.

Mint sok más családban, nálunk is a lányok egymástól örökölték a ruháikat, ez volt akkor a természetes.
Én azonban szerettem volna egyedi dolgokban járni ezért elkezdtem az örökölt ruhákat kicsit átalakítani, ” Emeséssé” varázsolni 🙂 Később már a magam által tervezett és varrt ruhákban jártam.
A divat és a varrás lett később a szakmám is, hiszen miért is ne válasszunk olyas valamit amit szívvel- lélekkel tudunk csinálni? Persze a két lányom sem éppen szomorú emiatt 🙂

Környezetemben gyakran felvetődik a gondolat, hogy könnyű neked csinosnak lenni, hiszen rád van szabva minden ruhád!

Gondoltam egyet, és tudatosan kezdtem a szabásminta készítést fő profillá alakítani. Ezt tovább gondolva kezdtem el tanulni az online vállalkozást, ami által lehetősége van bárkinek saját méretére elkészített szabásmintát rendelni tőlem, hiszen az internet segítségével szinte közvetlenül tudunk kapcsolatot tartani egymással.

e-mail: contact@creatailor.com

facebook: https://www.facebook.com/creatailor.1

Blog:  http://megruhazlak.blog.hu/

Instagram: https://instagram.com/creatailor/

Mobil: 20/389-2680

Amennyiben velem tartasz az oldalamon, praktikus tanácsokkal, ötletekkel bevezetlek a tervezés, szabás-varrás, anyagismeret, szabásminta felhasználás és kisebb ruhajavítás rejtelmeibe, hogy Te is élvezhesd a kreativitást és a kényelmes, ízlésednek megfelelő ruhatár elkészítését.

Mindezt hétköznapi nyelven,  lehetőség szerint szakszavak kikerülésével 🙂 , a legegyszerűbb módszerekkel, hogy siker koronázza varrásodat!

 

Ha úgy gondolod, hogy ennél több kell neked, és olyan szabásmintával szeretnél dolgozni, amely a méretedre készült, vedd fel velem a kapcsolatot elérhetőségeim bármelyikén , hogy egyeztessünk a továbbiakról!
Addig is szívesen várom ötleteidet, kérdéseidet, miről szeretnél olvasni a blogomban, milyen problémákba ütköztél már bele, amire nem találtad meg a választ.

Szóval, fogjunk hozzá!

Szép napot mindenkinek,
Emese

Vissza a főoldalra

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük