Rólunk mondták

Szabásminta készítés

Gabrielle Hollows:

I found Emese on the Internet when I was looking for a pattern maker. I had some ideas of designs and sent Emese some pictures. I felt she really wanted to understand and recreate my ideas to the best standard and to get as close as possible to my ideas. We corresponded through email, which took time but it was OK as I felt Emese was very professional and detailed in asking questions and describing her thoughts and ideas back to me. She always checked with me first before starting the project.

The final products were better than I could have imagined. They were put together very well and I could easily find each pattern due to them being named and numbered and being separated into groups.

Overall, my experience with Emese was great. She is very professional and easy to talk to. Her work is of the highest standard and she is willing to help and recreate ideas for her customers. I could not be any more happy with the final products. I am looking forward to having the clothes made and will be asking Emese to help me in my future projects.

Thank you Emese so mutch.

Emesét az interneten találtam  amikor modellezőt kerestem.  Volt néhány design ötletem, tervem, amikről fényképet küldtem Emesének. Úgy éreztem,  hogy ő tényleg megpróbálja a lehető legalaposabban megérteni és megvalósítani és megközelíteni a gondolataimat. E-mailen keresztül írtunk egymásnak, ez alapvetően időt vett igénybe, de alapjában rendben volt,  mert úgy éreztem Emese nagyon profin kérdezett és részletesen leírta nekem a saját ötleteit is.  A projekt megkezdése előtt mindig mindenben egyeztetett velem

A végeredmény pedig felülmúlta minden elképzelésemet!  A szabásminták tartalmaztak megnevezést, számozást, csoportokra szét volt bontva és gyönyörűen össze voltak fektetve.

Összességében Emeséről alkotott véleményem kiváló! Nagyon profi, könnyű vele dűlőre jutni. Munkája igen magas kategóriát képvisel, segítőkész,  a vevők ötleteit megpróbálja maradéktalanul megvalósítani. Az eredmény pedig magáért beszél!  Már alig várom, hogy a ruhácskák készen legyenek, és természetesen Emesét fogom megkérni, hogy segítsen a jövőben is. Köszönöm szépen, Emese!

 

wellsoft

Efraim Koltai:

Ezt az oldalt nagyon „Emeséssé” varázsoltad ! tetszik , szép ízes beszéde van. Bennem is megragadtak dolgok pedig tényleg totál szakmaidegen ember volnék !! :)) De tényleg tetszik. Átlátható, szerintem precíz is, és nem tudálékos!! Nekem tetszik :)))))

olvasói véleménySupel Éva:

Sikerült végig olvasnom a cikkeidet, és el kell mondanom, minden részrehajlás nélkül, hogy nagyon tetszenek! A stílusod, és a szakmai leírásaid is! Csak gratulálni tudok! Szerintem ilyet még senki nem csinál, úgyhogy nagyon klassz az ötlet, főleg, hogy a tehetséged is megvan hozzá!! Sok sikert!

Derecskeiné Horváth Zsuzsanna:

Szerintem nagyon jók, amiket eddig írtál. Hasznosak a szakmabelieknek. A nem szakmabelieknek, akik foglalkoznak a varrással, vagy próbálkoznának, pedig életmentő! Akit érdekel a téma, az sokat tanulhat belőlük. Amikor olvasni szoktam én is bólogatok, hogy igen milyen igazad van, és raktározom az agyamban a dolgokat. Tényleg nagyon jó, amit csinálsz és nagyon hasznos! Még nem találkoztam ilyen jellegű bloggal, és nagy szükség van rá! Hibába tanultam varrni, sok mindent elfelejtettem és sok mindent nem tudok. Már eddig is sokat tanultam Tőled! Köszönöm! A múltkor még azon mérgelődtünk, hogy valaki másolná az ötletedet! Akkor biztos lehetsz benne, hogy jó az, amit csinálsz!!! Csak így tovább és sok sikert hozzá!