Szabásminta megrendelés

Szabásminta megrendelés 

 • Mindig szerettél volna magadnak saját méretre elkészített szabásmintát?
 • Nem tudod hogy juthatsz hozzá?
 • Segítségre lenne szükséged a varrás során?
 • Bizonytalan vagy a szabásminta használatában, a műveleti sorrendben?

Ne keress tovább! Nálam számtalan kérdésedre választ kapsz!

 • Varrtál már valamit szabásminta nélkül?
 • Jól sikerült? 
 • Szerettél volna máskor is pont ugyanolyat varrni, de nem volt mi alapján, és le kellett venni a mintát az előző munkáról, ahelyett, hogy rögtön szabhattál volna a meglévő snitt alapján?

EGYEDÜLÁLLÓ LEHETŐSÉG!

Nagyon sokan vannak akiknek megvan a tudásuk a minta készítéshez, de nem szeretik csinálni, unalmasnak tartják.

Sajnos a hobbivarrónők egyedi méretű mintákhoz elég nehezen tudnak hozzájutni! Én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy szeretek is, és tudok is szabásmintát készíteni. Hiánypótló lehetőségként dolgoztam ki a méretes szabásminta megrendelést hobbivarrónők számára. Nem egyszerű a helyzet, hiszen látatlanban kell elkészítenem a szabásmintákat, úgy, hogy mérettáblázatból dolgozom, amiket a te adataid töltenek meg.

A szabásmintákat minden esetben külön a megrendelőre szerkesztem, hogy jól illeszkedjen az alkathoz.

szabásminta készítés

A szerkesztést saját módszer alapján készítem, nem a tankönyvi anyag szerint. Szinte mindig kellett módosítanom a megvarrt ruhákon, és ezeket a módosításokat, melyek folyamatosan előfordultak, már magába a szerkesztésbe tettem bele. Így alakítottam ki azt a szerkesztési technikát, amit csak én használok. Ez nem jelenti azt, hogy nem kell változtatni a mintáimon egyes esetekben, hiszen minden megrendelő saját maga dönti el mit szeretne viszont látni a tükörben, de az alapok biztos hogy stimmelni fognak!

HOGYAN TÖRTÉNIK A MEGRENDELÉS?

A méretvételhez könnyen használható, egyértelmű segítséget kapsz tőlem. Az e-mailben elküldött adatlapot kitöltöd, amit visszaküldesz nekem, megtörténik a fizetés, és már kezdődik is a szabásminta készítés. A mintákat a megrendeléstől számítva 7-14 napon belül kézhez kapod. Látod milyen egyszerű a folyamat? 

SZABÁSMINTA A SAJÁT MÉRETEDRE!

Négy csomagot állítottam össze, melyben egyedi méretű szabásminta variációkat lehet megrendelni a következő összeállításban:

Bízom benne, hogy megtalálod a számodra megfelelő variációt a csomagokból!

HA MÉG MINDIG KÉTELKEDSZ!

Az általam készített szabásminták

 • megbízható méretűek
 • speciális, könnyen körberajzolható papírra készülnek
 • jó vele dolgozni, egyértelmű jelölésekkel van ellátva
 • Biztonságos, hiszen a varrás és felhajtásszélesség rajta van a szabásmintán, tehát nagyon gyorsan tudsz vele haladni

Ezenkívül az anyagra fektetve rögtön kezdheted a szabást. Arra ügyelj csak, hogyha úgy szabsz, hogy nem rajzolod körbe a mintát, akkor a minta szélébe ne vágj bele, ne vágj le róla semmit, tehát vigyázz arra, hogy a szabásminta ne sérüljön. Munka végeztével érdemes akasztva tárolni, hiszen könnyebb vele legközelebb dolgozni, ha nincs „hétrét” hajtva 🙂

Miért tudsz jól dolgozni a szabásmintával?

 • A varrásszélesség úgy van kialakítva, hogy bátran tudsz kiengedni belőle, ha az a szerencsétlenség történik veled, hogy „összemegy a sok hordásban”. Viccet félre téve, ha benne hagyod a varrásszélességet, némi hízást tudsz még kompenzálni azzal , hogy kiengeded a bőséget
 • A mintákat úgy szerkesztem meg, hogy van benne plusz bőség, az úgynevezett kényelmi többlet, tehát nem cuppan rád a ruha. Ha mégis azt szeretnéd, egyszerűen csak nagyobb varrásszélességgel dolgozol, nem a megadott 2-2 cm-el. Viszont akkor ezt érdemes kivágni, ne legyen útban

A szabásminta csomagokról bővebben az alábbi linkeken olvashatsz:

Bízom benne, hogy megtalálod a számodra megfelelő variációt a csomagokból!

Ha tetszik a munkám, keresd a blogomat, és lájkold a creatailor facebook oldalát. Ha barátnőidnek is meg akarod mutatni, ne késlekedj oszd is meg!

Köszi, Emese

Vissza a főoldalra 

5 gondolat erről: „Szabásminta megrendelés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük